Multumesc pentru informatii. Nu pot sa astept, am sa incerc tot ce se poate. Eu am primit 100 $ si acestia doar cand a vrut. Iar de oua luni nu mai trimis nimic.
simplu.. in concluzie nu se poate face nimic.Traim intr-o tara unde fiecare isi face legea lui, nu se respecta nimic... intr-un cuvant suntem terminati ...
Problema este ca nu cunosc adresa exacta, doar localitate. Iar in ceea ce priveste veniturile realizate stiu din surse neoficiale ca munceste cu contract de munca. Nu cunosc adresa. Nu vreau sa cred ca traim intr-o tara unde se incalca drepturile familiei. Sper sa reusesc intr-un fel sa obtin ceea ce este legal pentru fiul meu.
Mama divortata cu un copil in intretinere. In urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere si educare iar tatal obligat la plata unei pensii alimentare.. In urma cu doi ani tatal a plecat in U.S.A. Problema mea este ca nu stiu cui trebuie sa ma adresez ca sa il oblig pe tatal copiilor sa imi plateasca pensie alimentara din U.S.A. Va multumesc. Nu stiu de unde sa incep ce acte si unde trebuie sa depun, ce sanse sunt sa obtin pensie alimentara pentru fiul meu.
tatal copilului plecat in strainatate, la o adresa necunoscuta. unde trebuie sa ma adresez in vederea aplicarii sentintei de divort si anume plata alocatiei de intretinere