sunt militar angajat pe baza de contract pot risca sa-mi pierd serviciul daca o sa fiu gasit vinovat?dc ofer victimei suma de bani pe care o doreste in fata unui notar pot recupera suma de la cei de la societatea de asigurari sau asta se intampla doar in cazul in care se dovedeste ca as fi vinovat!intentionez sa-i dau suma ceruta acum decat sa risc sa pierd serviciul
aveam in jur de 60-65 km la ora nu consumasem alcool!zilele de ingrijiri medicale sunt sigur peste 60 in momentul de fata dupa 2 luni find inca in ghips unul
buna seara,
acum 2 luni am lovit un pieton care traversa neregulamentar din partea dreapta spre stanga a directiei mele de mers!pietonul avea o concentratie de 0,54alcool in aerul espirat,distanta mea de franare find de 29 metri ,precizez ca eram cu o masina care nu are sistem abs!victima s-a ales cu ambele picioare rupte dar fara alte complicatii!ea a depus plangere impotriva mea si m-a intereseaza ce as putea patii dc nu reusesc sa ma inteleg cu ea?accidentul s-a produs pe un sector de drum in care viteza maxima admisa e de 50 km/ora