buna seara dragilor. as mai avea o intrebare si v-as fi profund recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspuns.parintii au facut cadastru la casa si pamant pentru a face act de vanzare fratelui meu. cand au facut cadastrul au pus sa semneze vecinii din dreapta casei lor . vecinii din stanga suntem noi dar fiindca ei au facut asta pe furis de noi nu ne-au cerut sa semnam si noi ci au mers la urmatorii dupa noi sa semneze.ce ziceti dumneavoastra nu a fost ilegal facut actul? as avea vreo sansa sa demonstrez asta? va rog din suflet sa-mi raspundeti . eu nu cunosc legea si sunt disperata sa-mi recuperez macar curtea din spate a casei mele nu mai zic de dreptul meu la casa parinteasca. va multumesc mult
eu am act pe casa mea si pe pamantul pe care este construita dar nu am pe curtea casei mele deoarece au evitat sa mearga la notar. am curtea separata de a lor dar ei nu au tinut cont de asta. am mai descoperit ceva. atunci cand s-a facut cadastru ca sa poata ''vinde'' deoarece sunt sigura ca nu s-a rulat nici un ban , noi nu am fost chemati sa semnam ca vecini. am banuiala ca au semnat in locul nostru. credeti ca am vreo sansa?
dragilo va rog din suflet sa-mi raspundeti . parintii mei au facut act de vanzare cumparare unui frate fara ca eu sa am habar. am aflat zilele trecute despre asta. eu am casa mea langa casa parinteasca despre care este vorba. problema este ca eu nu am act pe pamantul care formeaza curtea casei mele si atunci cand parintii iau facut act pecasa parinteasca si pe tot pamantul, a fost inclusa si curtea casei mele. va rog sa-mi raspundeti daca pot ataca actul sa-mi recuperez macar curtea casei mele proprietate personala. va multumesc mult si astept cu disperare raspunsul vostru:(