Si daca nu este razbunare nu este normal ca de atunci si pana acum sa se fi rezolvat problema.Eu nici macar nu am fost informata ca este suspenadat CIM pentru cercetare disciplinara.
Angajatorul dispune aplicarea sancţiunii disciplinare printr-o decizie emisă în formă scrisă, în termen de 30 de zile calendaristice de la data luării la cunoştinţă despre săvârşirea abaterii disciplinare, dar nu mai târziu de 6 luni de la data săvârşirii faptei. Eu nu am primit nimic de la ei iar despre suspendarea CIM am aflat de la ITM.In felul acesta esti la mina angajatorului daca el vrea sa se razbune pe tine ca ti-ai dat demisia .
Din ce am citit eu durata cercetarii prealabile nu poate depasi prin urmare 30 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare, asa incat in raport de dispozitiile art. 52 alin. (1) lit. a) din Codul muncii , republicat, coroborat cu art. 252 alin. (1) din Codul muncii , republicat, apreciez ca efectuarea cercetarii disciplinare prealabile si deci a suspendarii CIM pentru efectuarea acestei cercetari nu poate depasi termenul de 30 de zile calendaristice. Data luarii la cunostinta ar insemna data de 01.04 data cind sa dispus suspendarea CIM .
Da demisia a fost data in scris si a primit si numar de inregistrare, iar eu nici pina la acesta data adica de aproape patru luni nu am primit nici o decizie de la ei .nu ar trebui totusi sa inchida ac
Buna ziua, in luna martie, mai exact pe 21 martie, mi-am dat demisia de la firma la care lucram (dupa 11 ani vechime la aceasta firma). Din cauza divergentelor care se creasera (pentru ca nu le-a convenit faptul ca mi-am dat demisia), am fost doua zile dupa care nu m-am mai prezentat la servici. Am asteptat sa treaca 20 zile de preaviz dupa care m-am dus la itm unde mi s-a spus ca contractul meu de munca a fost suspendat cu data de 1.04 pe cercetare disciplinara, mentionez ca din data de 31 martie si pana acum eu nu am primit nici o instiintare de la ei legata de acest lucru. Intrebarea mea este daca este corect faptul ca nici la ora actuala cartea mea de munca nu este inchisa si cum trebuie sa procedez in continuarea.