avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate eliza_g

Activitate eliza_g

Multumesc. Am inteles. Dar cuantumul indemnizatiei va ramane acelasi ? Adica tot 600 de lei chiar si dupa nasterea celui de-al doilea?
Multumesc pt raspuns. Si cum procedez cu actele necesare? Sau certificatul de nastere este de ajuns la primarie pt continuarea indemnizatiei?
Buna ziua.
Sunt studenta in anul III (zi). Am un copil de 5 luni si beneficiez de indemnizatie pt cresterea acestuia. De curand am aflat ca sunt din nou insarcinata. Intrebarea mea este daca exista posibilitatea sa primesc indemnizatie de 2 ani odata cu nasterea celui de-al doilea bebe sau inceteaza odata ce primul copil implineste 2 ani? (sper ca a fost cat de cat explicita intrebarea mea).
Daca este posibil spuneti-mi va rog ce acte trebuie sa duc din nou la primarie (tinand cont de faptul ca atunci cand voi naste al doilea copil studiile vor fi finalizate si nu voi avea cum sa duc acea adeverinta de la facultate precum ca in ultimele 12 luni am urmat cursuri la zi). Mentionez ca intentionez sa ma inscriu si la master odata cu finalizarea licentei (nu stiu in ce masura m-ar ajuta asta pt indemnizatie, dar am spus-o ca si informatie facultativa).
Va multumesc anticipat si astept cu mult interes raspunsul d-voastra! :(