problema e ca cei afectati nu dau acceptul decat unul cel de la etajul unu. iar intreare separata am.iar eu din 12 apartamente cat sunt pe scara nu am decat 5
buna ziua! Am un spatiu comercial la parterul unui bloc (bloc cu parter+2 nivele), (pe coltul blocului) care l-am achizitionat acum 2 luni (cumparat) si doresc sa deschid o patiserie , si nu reusesc din mai multe conditii:
1. familiile din acest bloc sunt 12 in total, din care 3 familii nu locuiesc in bloc , una are doua apartemente din toate acestea am 5 semnaturi de la persoane care locuiesc in acesta scara.
2. cat de curand am oprit amenajarea din cauza ca eu am o reclamatie la primarie de la proprietarul de langa mine pere vecin cu mine care nu locuieste de 2 ani in acel apartament. si nu se muta acolo. pe acea reclamatie ea are 6 semnaturi din care 2 sunt de la persoanele care nu locuiesc acolo pentru ca au vreo 90 ani fiecare , are de la cea care detine 2 apartamente din care unul e in peretele comun cu mine.si restul 2de la cele doua famili care nu au nici o legatura cu mine sunt la etajul doi din partea ceealata.
3 l-am intrebat de ce nu vor sa semneze si mi-au raspuns ca acolo intra tot timpul persoane si ca tavile de copt fac galagie.
ce pot sa fac.??