avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Scimbarea unui spatiu de reparatii calculatoarea in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Scimbarea unui spatiu de reparatii calculatoarea in spatiu de panificatie

buna ziua! Am un spatiu comercial la parterul unui bloc (bloc cu parter+2 nivele), (pe coltul blocului) care l-am achizitionat acum 2 luni (cumparat) si doresc sa deschid o patiserie , si nu reusesc din mai multe conditii:
1. familiile din acest bloc sunt 12 in total, din care 3 familii nu locuiesc in bloc , una are doua apartemente din toate acestea am 5 semnaturi de la persoane care locuiesc in acesta scara.
2. cat de curand am oprit amenajarea din cauza ca eu am o reclamatie la primarie de la proprietarul de langa mine pere vecin cu mine care nu locuieste de 2 ani in acel apartament. si nu se muta acolo. pe acea reclamatie ea are 6 semnaturi din care 2 sunt de la persoanele care nu locuiesc acolo pentru ca au vreo 90 ani fiecare , are de la cea care detine 2 apartamente din care unul e in peretele comun cu mine.si restul 2de la cele doua famili care nu au nici o legatura cu mine sunt la etajul doi din partea ceealata.
3 l-am intrebat de ce nu vor sa semneze si mi-au raspuns ca acolo intra tot timpul persoane si ca tavile de copt fac galagie.
ce pot sa fac.??
Cel mai recent răspuns: zaky24marius , utilizator 13:19, 13 Iulie 2012
Daca veti putea face o intrare separata fata de accesul comun nu veti mai avea nici un fel de problema. Functionarii primariei pot constata ca reclamatiile nu sunt reale, veridice.
Conform art. 42 din legea nr. 230 / 2007 cu privire la asociatiile de proprietari, schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta fata de destinatia initiala, conform proiectului initial al cladirii cu locuinte, se poate face numai cu avizul comitetului executiv si acceptul proprietarilor direct afectati cu care se invecineaza, pe plan orizontal si vertical, spatiul supus schimbarii.
problema e ca cei afectati nu dau acceptul decat unul cel de la etajul unu. iar intreare separata am.iar eu din 12 apartamente cat sunt pe scara nu am decat 5

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu comercial parter bloc catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, La parterul blocului unde locuiesc a functionat o alimentara ,ulterior acesta inchizandu-se. Parterul blocului este din constructie prevazut cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !locuiesc la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele.la ... Vistiv Vistiv Buna ziua !Locuiesc la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele.La parter bloc apartamentul de sub mine s-a transformat în spațiu comercial fara ca să îmi dau ... (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la ... Ralu100- Ralu100- Buna. Vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la parter din spatiu de locuit in spatiu comercial, stiu ca am nevoie de aprobare de la vecinii de pe ... (vezi toată discuția)