Eu, fratele meu si matusa, am mostenit o casa la sat, de la bunica din partea tatalui ( tatal meu fiind decedat). Eu si fratele meu am vrea sa vindem partea noastra. Ce acte trebuiesc facute in acest caz? Precizez ca avem facuta succesiune, aparem si pe CF, dar am inteles ca nu exista un contract pentru casa. Am dori sa stim la cine putem apela pentru rezolvare: consilier juridic, avocat?
Doresc sa cumpar un apartament direct de la proprietar. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez din momentul in care ne-am inteles cu proprietarul, pana in momentul in care semnam contractul de vanzare-cumparare?
Cum pot verifica daca apartamentul respectiv nu are probleme ( ipoteca la banca, datorii, etc.)?
Buna ziua. Am lucrat anul trecut in vanzari. La inceputul lunii decembrie am anuntat ca doresc sa demisionez, iar ultima zi lucrata a fost 31 decembrie. Pentru ca s-a depasit cu mult target-ul toti angajatii urmau sa primeasca un bonus destul de consistent. Problema este ca bonusul pentru luna decembrie s-a dat in luna februarie pe data de 10 ( atunci este zi de salariu). Am tot asteptat sa-l primesc si eu dar mi s-a spus ca nu mai apar in grila de salarizare si nu am cum sa primesc bonus.
Este posibil sa nu primesc banii pentru care am muncit doar pentru ca bonusul se da cu doua luni dupa? Poate fi asta considerata discriminare fata de angajat? Imi puteti spune cum sa procedez? Va multumesc.