avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MI-am dat demisia si nu am primit bonus.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MI-am dat demisia si nu am primit bonus.

Buna ziua. Am lucrat anul trecut in vanzari. La inceputul lunii decembrie am anuntat ca doresc sa demisionez, iar ultima zi lucrata a fost 31 decembrie. Pentru ca s-a depasit cu mult target-ul toti angajatii urmau sa primeasca un bonus destul de consistent. Problema este ca bonusul pentru luna decembrie s-a dat in luna februarie pe data de 10 ( atunci este zi de salariu). Am tot asteptat sa-l primesc si eu dar mi s-a spus ca nu mai apar in grila de salarizare si nu am cum sa primesc bonus.
Este posibil sa nu primesc banii pentru care am muncit doar pentru ca bonusul se da cu doua luni dupa? Poate fi asta considerata discriminare fata de angajat? Imi puteti spune cum sa procedez? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 23 Februarie 2013
Bonusul respectiv in baza carui document se acorda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema ssimona_ ssimona_ Buna ziua! Am si eu o problema la locul de munca.. Este primul meu job si nu prea stiu cum as putea proceda... Problema este ca aceasta firma profita de ... (vezi toată discuția)
Abuzuri yoyo78 yoyo78 lucrez in vanzari. luna trecuta am lucrat dupa o noua grila de salarizare in functie de realizarea targetelor .la sfarsitul lunii am facut eu un calcul si mi ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu+dovada plata salariu partial la negru Agentvanzari Agentvanzari Lucrez in vanzari, si din pacate sunt platit partial la negru. Singura mea dovada este \"grila de bonusare\" primita pe mail din firma in care este specificat ... (vezi toată discuția)