avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salariu+Dovada plata salariu PARTIAL la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salariu+Dovada plata salariu PARTIAL la negru

Lucrez in vanzari, si din pacate sunt platit partial la negru. Singura mea dovada este "grila de bonusare" primita pe mail din firma in care este specificat cat si ce primim pentru realizarea "targetelor". Mentionez ca am si tabelele trimise de catre angajator pe mail cu "realizarile" acestor targete....deci implicit recunoasterea acestor drepturi. Doresc sa demisionez si as vrea sa imi recuperez banii datorati conform "grilei de bonusare" pentru ca sunt convins ca imi va da...doar minima pe economie. Ce sanse am?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 3 Mai 2011
Sanse sunt in instanta , daca aveti acele mail-uri de la angajator ....
Din pacate e o practica destul de des intalnita, si intr-un fel, stiu ca sunt si eu vinovat de aceasta situatie. dar piata locurilor de munca este asa cum este. poate ma ajuta cineva cu mai multe detalii despre sansele mele de o nu lua o teapa si conditiile in care am dovezile prezentate mai sus...ca nici nu mi-as da foc la valiza singur...am banca...csa, familie...
Agentvanzari a scris:

Din pacate e o practica destul de des intalnita, si intr-un fel, stiu ca sunt si eu vinovat de aceasta situatie. dar piata locurilor de munca este asa cum este. poate ma ajuta cineva cu mai multe detalii despre sansele mele de o nu lua o teapa si conditiile in care am dovezile prezentate mai sus...ca nici nu mi-as da foc la valiza singur...am banca...csa, familie...

Credeti ca va fi cineva care sa va spuna ca aveti sanse 100% sa castigati in instanta ? ... pe baza probelor administrate, instanta va decide cine va castiga .. intr-adevar, in litigiile de munca, sarcina probei o are angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus de vanzari NoName112 NoName112 Bună ziua. Sunt reprezentant de vanzari la o firma si am semnat un contract de munca in care nu specifica nimic despre bonusurile din vanzari. Am semnat ... (vezi toată discuția)
Neacordare bonus de performanța Georgiana Alexa Georgiana Alexa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia cu care ma confrunt. Am demisionat de curand de la firma la care eram angajata, din motivul ... (vezi toată discuția)
Restituire bonus pe 6 luni prin oprire din salariu. este legal ce vrea să facă angajatorul? Mugureatz1 Mugureatz1 Buna ziua , Intampin o situatie in care angajatorul vrea sa imi recupereze retroactiv pe ultimele 6 luni bonusul din vanzari din realizarea targetului pe ... (vezi toată discuția)