Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia cu care ma confrunt. Am demisionat de curand de la firma la care eram angajata, din motivul neachitării integrale a bonusului de performanța. Bonusul nu este stipulat in CIM, însă am fost informata, printr-un mail oficial de la superiorul ierarhic care este suma cuvenita. Mi-a fost platita doar o treime din acest bonus, restul fiind impartit altor doi colegi. Angajatorul a menționat ca eu aveam prea mult de încasat in comparatie cu cei doi si ar fi riscat sa apara discutii. In una din discutiile avute cu angajatorul la momentul demisiei mele, pentru ca am solicitat plata integrala a bonusului mi s-a contrargumentat ca eu de fapt nu m-am încadrat la obținerea lui. Afirmație care vine in contrast cu informația primită pe mail. Menționez ca cei doi colegi nu au îndeplinit toate criteriile pentru obținerea bonusului. Daca nu m-as fi încadrat, nu ar fi trebuit sa existe mail-ul respectiv cu realizările mele si cu suma cuvenita. Intrebarea mea este: reprezintă mail-ul respectiv proba intr-un eventual proces si atesta el drepturile mele chiar daca bonusul nu este menționat in CIM? Care sunt șansele mele de castig intr-un eventual proces de judecata? M-ar ajuta enorm un raspuns. Va Multumesc anticipat!