avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonus de vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonus de vanzari

Bună ziua.
Sunt reprezentant de vanzari la o firma si am semnat un contract de munca in care nu specifica nimic despre bonusurile din vanzari. Am semnat separat o foaie între mine si angajator pe care este trecut decat target-ul pe care îl am și metoda de calculare a bonusului din vanzari ( doar atât, fără alte detalii pe acea foaie, decât semnatura angajatorului ). Deșii am atins target-ul cerut, suma primita in cont era la jumate din cat ar fi trebuit sa incasez. ( mentionez ca angajatorul cand mi-a platit bonusul a trecut la detaliile platii " Bonus trim 4 " ).
Am cerut verbal sa mi se dea cum s-a calculat acel Bonus si tabelul cu vanzarile finale ale trimestrului 4 si degeaba.
O sa trimit si un mail catre angajator in care sa solicit asta .
Ce pot face ?
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
NoName112, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 5 Februarie 2025
Foaia semnata nu era anexa la c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu+dovada plata salariu partial la negru Agentvanzari Agentvanzari Lucrez in vanzari, si din pacate sunt platit partial la negru. Singura mea dovada este \"grila de bonusare\" primita pe mail din firma in care este specificat ... (vezi toată discuția)
Bonusuri vs salariu EpsioloN EpsioloN Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)