avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare completare amiabila.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare completare amiabila.

Am completat o amiabila pentru o tamponare usoara fara victime. Dupa ce pagubitul a fost programarea pentru dosar si a dat ziua si ora din amiabila, am realizat ca data si ora sunt gresite (dar amiabila a fost completata in 24 de ore). Este grav?
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2025
ion laurentiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Am făcut o depășire pe o uliță într-o comună într-o dimineață ... raresraicu90@yahoo.com raresraicu90@yahoo.com Am făcut o depășire pe o uliță într-o comună într-o dimineață pe la ora 4:30,mă grăbeam.Pe la ora 10:00 am fost apelat de la poliția de acolo din ... (vezi toată discuția)
Am rupt intelegerea amiabila auto webberas webberas Buna ziua, Am avut o tamponare usoara cu un individ (el fiind de vina) si i-am propus sa facem amiabila sa scapam repede amandoi, dar el a refuzat si a ... (vezi toată discuția)
Rezilierea înțelegere amiabilă KosminGeorge KosminGeorge Bună ziua! Am fost implicat într-o tamponare ușoară fără victime sau obiecte, doar i-am zgâriat bara spate a unui logan. Am convenit să completăm ... (vezi toată discuția)