avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Rezilierea înțelegere amiabilă
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Rezilierea înțelegere amiabilă

Bună ziua! Am fost implicat într-o tamponare ușoară fără victime sau obiecte, doar i-am zgâriat bara spate a unui logan. Am convenit să completăm formularul de amiabilă, zis și făcut! La 6 zile de la eveniment ma sunat păgubitul cerându-mi suma de 1000ron precum că el a reparato și pe el nu îl mai interesează amiabila în contextul în care el nu a sunat la asigurător să se programeze la constatare, eventual vedea și suma cu care putea fi despagubit, deși formularul este completat și semnat de amândoi, plus câteva amenințări! Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Infodaune.ro , Consultant asigurari 12:07, 3 Ianuarie 2020
Buna ziua

Nu sunteti obligat la nicio despagubire atat timp cat ati completat formularul de constat amiabil si aveati polita RCA in termenul de valabilitate.

Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu polita rca Niscaty Niscaty Buna ziua, De curand am fost implicat intr-o \"tamponare\" (termen legal aparent) in care am fost vinovat (masina din fata a franta brusc intr-o zona in ... (vezi toată discuția)
Termen completare formular constatare amiabila thew thew Am fost implicat intr-un accident rutier minor. Prin manevra de mers inapoi am lovit un alt autovehicul, i-am indoit putin bara din fata. A zis ca nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Tamponare in ungaria bogdan15 bogdan15 Am avut o tamponare usoara in Budapesta, eu fiind de vina. Am dat cu spatele si am lovit usor masina din spate. am verificat impreuna cu cealalta persoana ... (vezi toată discuția)