avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intelegere amiabila - masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intelegere amiabila - masina

Buna ziua,
am avut un eveniment cu un conducator auto.
La mersul cu spatele, i-am atins putin aripa dreapta a masinii.
Am mers la accidente usoare amandoi, el a ajuns primul si a facut acea declaratie.
Insa, intre timp, ne-am inteles si am completat amiabila si s-a scris pe declaratie ca amandoi soferii au cazut de a cord si au facut amiabila.

Acum, din pacate, pagubitul nu este un om prea ok si pare deplasat putin.. Cu toate ca am vrut sa facem amiabila pe loc, a zis ca nu are rost. Dupa, s-a dus la politie si a declarat accidentul si dupa ma suna....noroc ca am ajuns la timp pentru a fi totul ok.

Acum intrebarea este.
Am o copie dupa amiabila, pe care a vazut-o si Dl. Politist si a zis ca e ok, semnata de amandoi.

Daca ii vine o idee, sa se duca iar la politie sa zica ca nu vreau sa ma prezint la constatare la asigurator (fapt clar fals). Ce dovada pot avea?
Eu deja am vorbit cu asiguratorul, atat prin mesaj text pentru a avea o dovada, si i-am spus ca ar trebui sa-l sune pagubitul pentru a isi face dosarul si ca daca e ceva si trebuie sa ma deplasez sa constate accidentul sa ma contacteze. ( am doar bara spate putin, putin zgariata ).

Alte discuții în legătură

Intrebare accident auto crististarz crististarz Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier fara victime care sa finalizat in ami fi retinut permisul. Mai exact ieseam de pe o strada cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu motocicleta cosminfte cosminfte Buna ziua. Va cer sfaturi in legatura cu un accident ce mi s-a intamplat ieri. Ma deplasam cu auto cu viteza redusa pe o strada cu o banda pe sens deoarece pe ... (vezi toată discuția)
Solutionare dauna rca carpatica - expertiza vopsea mutfushte mutfushte Buna ziua. In data de 04.12.2012 ruland pe Bd. Eroilor pe banda 2 cu cca. 20-30 km/h (doar ce plecasem de la semafor) am fost surprins de masina de pe banda ... (vezi toată discuția)