Buna ziua.
In data de 04.12.2012 ruland pe Bd. Eroilor pe banda 2 cu cca. 20-30 km/h (doar ce plecasem de la semafor) am fost surprins de masina de pe banda 1 care a virat brusc stanga, intentionand sa intoarca. M-am oprit in aripa ei stanga spate si cu aripa mea dreapta fata undeva in locasul rotii ei. Mi s-a infundat aripa dreapta fata, semnalizator, bara si spoiler sparte (le-am adunat de pe jos in prezenta unui martor pe care trebuie sa-l gasesc).
In data de 06.12.2012 cand ne-am prezentat la sediul central Carpatica sa facem constatarea amiabila, avand surpriza sa consat ca masina pe care o lovisem avea doar o usoara indoitura pe aripa, inteligenta domnisoara a sters cu benzina urmele vopselei mele pe aripa ei. Am fost suspecti de frauda, dar fiind de buna credinta vinovatul, a dat declaratie ca a sters vopseaua. Eu am si facut poza la fata locului masinii ei accidentate unde se vede clar vopseaua mea pe aripa ei.
Acum, cei de la asigurari mi-au dat de inteles ca este foarte posibil sa imi despagubeasca doar bara, deoarece aripa si semnalizatorul nu se regasesc si nu aveau unde sa se sparga, suspectandu-ma ca le-am avut dinainte sparte.
Va rog sa ma indrumati unde se poate face o expertiza de vopsea, am sunat la Politia Rutiera, m-au indrumat catre Biroul de accidente usoare, acolo mi-au zis ca nu stiu ei, sa-mi caut un expert.
Sau ce ar fi de facut. Neavand bani sa o repar in termenul de 30 de zile este posibil sa fiu nevoit sa renunt la masina.
Va multumesc anticipat.
Dupa parerea mea nu aveti de ce sa faceti o expertiza extrajudiciara deoarece chiar si cu o asemenea expertiza asiguratorul fiind de rea-credinta, va poate refuza despagubirea.
Pentru a solutiona problema incercati sa ii convocati la conciliere si sa faceti o sesizare catre CSA.
Intre timp pastrati toate probele pe care le aveti (foto de la locul accidentului mai ales) si incercati sa contactati acel martor.