Buna ziua.
In data de 04.12.2012 ruland pe Bd. Eroilor pe banda 2 cu cca. 20-30 km/h (doar ce plecasem de la semafor) am fost surprins de masina de pe banda 1 care a virat brusc stanga, intentionand sa intoarca. M-am oprit in aripa ei stanga spate si cu aripa mea dreapta fata undeva in locasul rotii ei. Mi s-a infundat aripa dreapta fata, semnalizator, bara si spoiler sparte (le-am adunat de pe jos in prezenta unui martor pe care trebuie sa-l gasesc).
In data de 06.12.2012 cand ne-am prezentat la sediul central Carpatica sa facem constatarea amiabila, avand surpriza sa consat ca masina pe care o lovisem avea doar o usoara indoitura pe aripa, inteligenta domnisoara a sters cu benzina urmele vopselei mele pe aripa ei. Am fost suspecti de frauda, dar fiind de buna credinta vinovatul, a dat declaratie ca a sters vopseaua. Eu am si facut poza la fata locului masinii ei accidentate unde se vede clar vopseaua mea pe aripa ei.
Acum, cei de la asigurari mi-au dat de inteles ca este foarte posibil sa imi despagubeasca doar bara, deoarece aripa si semnalizatorul nu se regasesc si nu aveau unde sa se sparga, suspectandu-ma ca le-am avut dinainte sparte.
Va rog sa ma indrumati unde se poate face o expertiza de vopsea, am sunat la Politia Rutiera, m-au indrumat catre Biroul de accidente usoare, acolo mi-au zis ca nu stiu ei, sa-mi caut un expert.
Sau ce ar fi de facut. Neavand bani sa o repar in termenul de 30 de zile este posibil sa fiu nevoit sa renunt la masina.
Va multumesc anticipat.
Dupa parerea mea nu aveti de ce sa faceti o expertiza extrajudiciara deoarece chiar si cu o asemenea expertiza asiguratorul fiind de rea-credinta, va poate refuza despagubirea.
Pentru a solutiona problema incercati sa ii convocati la conciliere si sa faceti o sesizare catre CSA.
Intre timp pastrati toate probele pe care le aveti (foto de la locul accidentului mai ales) si incercati sa contactati acel martor.
Accident usor
alfabeta12
am si eu nevoie de putin ajutor in legatura cu o tamponare usoara. un tir a intrat cu botul in aripa stanga a masinii mele in conditiile in care ma aflam cu ... (vezi toată discuția)