avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident usor

am si eu nevoie de putin ajutor in legatura cu o tamponare usoara. un tir a intrat cu botul in aripa stanga a masinii mele in conditiile in care ma aflam cu botul masinii putin pe banda lui, dorind sa o schimb ca sa pot vira spre stanga apoi(de pe prima pe a 2-a banda) . mie mi s a indoit tabla si am urme de la vopseaua lui iar lui CRED ca doar i s a luat vopseaua. am plecat mai departe ca sa nu blochez intersectia si am facut stanga, am incetinit, m am uitat daca ma urmareste ca sa vorbim dar el nu a parut ca vrea sa vina, stand pe loc in intersectie, asa ca am plecat mai departe. intrebarea mea e ce as putea pati daca face reclamatie la politie si ce ma sfatuit sa fac mai departe?
Ultima modificare: Marți, 23 August 2016
alfabeta12, utilizator
In situatia in care va reclama la politie veti fi acuzat de parasirea locului accidentului si vi se va retine permisul de conducere, pe langa faptul ca va trebui sa-i dati asigurarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dauna rca carpatica - expertiza vopsea mutfushte mutfushte Buna ziua. In data de 04.12.2012 ruland pe Bd. Eroilor pe banda 2 cu cca. 20-30 km/h (doar ce plecasem de la semafor) am fost surprins de masina de pe banda ... (vezi toată discuția)
Urgent - tamponare cu zero daune Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua, Astazi in jur de ora 15:00 dadeam cu spatele intr-o parcare mai aglomerata. In spatele meu era parcat un matiz. Practic traiectoria mea de ... (vezi toată discuția)
Vinovat accident rutier dandandandandan dandandandandan Accident rutier E vorba de tatăl meu care a avut un accident de circulație destul de stupid și nu s- a înțeles cu celălalt șofer și va merge mâine ... (vezi toată discuția)