avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Stau la parterul unui bloc și nu am avut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Stau la parterul unui bloc și nu am avut balcon ...

Buna seara. Stau la parterul unui bloc și nu am avut balcon am făcut o terasa din lemne. Din cite am înțeles îmi trebuie autorizație sau o hîrtie pt o construcție usoara. Mă poate ajuta cineva . Va rog și mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie balcon - modalitati de contestare andreea.a andreea.a Locuiesc la etajul I al unui bloc. Individul de la parter si-a construit, in urma cu aproximativ 15 ani, un balcon de-a lungul intregii bucatarii si ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament cu balcon fara autorizatie Catalincata27 Catalincata27 Doresc achizitionarea unui apartament de 2 camere cu balcon construit de proprietar ,situat la parterul unui bloc, prin intermediul unui credit bancar ... (vezi toată discuția)