avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Am nevoie pentru înscrierea la cursul de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Am nevoie pentru înscrierea la cursul de antreprenoriat al programului ...

Am nevoie pentru înscrierea la cursul de antreprenoriat al programului Start Up Nation 2025, de un document care să ateste calitatea mea ca “persoană inactivă”. Am fost în CCC până în iulie 2024 iar de atunci sunt fără loc de muncă și fără șomaj(casnică), Încotro o iau?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, scriu acest mesaj pentru a va solicita suport in identificarea ... @dif @dif Buna ziua, Scriu acest mesaj pentru a va solicita suport in identificarea sensului atribuit de legiuitorul delegat unui termen in contextul desfasurarii ... (vezi toată discuția)
Accesare start-up nation 2024 ... cretu87 cretu87 Accesare fonduri europene 2024 Buna ziua,doresc sa accesez fonduri europene pentru programul start up nation.Firma de consultanta mi a solicitat în avans ... (vezi toată discuția)
Persoane defavorizate? Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua, as vrea sa accesez programul Start-up Nation, iar printre angajati sa se numere si mama mea, aceasta avand varsta de 48 de ani, fara loc de munca de ... (vezi toată discuția)