avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare Start-Up Nation 2024 ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare Start-Up Nation 2024 ...

Accesare fonduri europene 2024

Buna ziua,doresc sa accesez fonduri europene pentru programul start up nation.Firma de consultanta mi a solicitat în avans de 5600 lei iar 5000 vor fi retrași la finalul programului.Cum pot verifica daca firma are și succes din moment găsesc publicata păreri mai puțin bune despre ei.Avansul l am platit deoarece au spus că pentru a merge mai departe trebuie sa achit avansul și după primesc contractul.
Plus că inițial mi au spus suma alocată pt proiect de 250000 iar acum am primit oferta din partea lor cu 200000 de lei. Încasari pe firma au ,sunt pe profit.
Mă puteți îndrumă va rog?
Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:44, 20 Octombrie 2024
Buna ziua

Avansul l am platit deoarece au spus că pentru a merge mai departe trebuie sa achit avansul și după primesc contractul.

Asta miroase a teapa.
Trebuia initial semnat contractul si apoi facturat avansul conform contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori sa va intreb care sunt pasii de urmat pentru accesare fonduri europene nerambursabile ,pentru o persoana de 24 de ani,in vederea ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene IAndra04 IAndra04 Bună ziua. Doresc să aplic pentru fonduri europene, iar firma de consultanță îmi cere un avans de 1500 de euro și 7% la final din valoarea proiectului ... (vezi toată discuția)