avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat cu contract cu 2 ore de muncă pe timp de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat cu contract cu 2 ore de muncă pe timp de 2 ani ,această ...

Am lucrat cu contract cu 2 ore de muncă pe timp de 2 ani ,această perioadă este considerata contributiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:30, 4 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, acea perioadă este considerata contributiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate lua in considerare ca și vechime in muncă o perioadă ... MariaBizau MariaBizau Se poate lua in considerare ca și vechime in muncă o perioadă în care s-a lucrat pe bază de convenție civila (anii 2001-2003) cu un număr limitat de ore ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial camelia iosif camelia iosif Buna ziua, am incheiat contract de munca partial ( 2 ore).Va rog sa-mi spuneti ,daca, pentru vechime in munca completa, trebuie sa inchei si un contract de ... (vezi toată discuția)
Calculul sporului de vechime- trimiterea la un act normativ abrogat mai e valabila? ellena ellena Titlul mai exact era [b]calculul vechimii in munca...[/b] Daca avem un act normativ, concret HG 250/1992, act care e in vigoare nefiind abrogat, care face ... (vezi toată discuția)