avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce fac daca fostul concubin nu vrea sa schimbe adresa? ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce fac daca fostul concubin nu vrea sa schimbe adresa? Locuieste din ...

Ce fac daca fostul concubin nu vrea sa sch.adresa?Locuieste din 01.06.2024 la str.amurgului nr.27 la acel bouticar.Vreau sa fac dosar pt.ajutor de urgenta.1800 pensia mea.Vor adauga si 3300 +2500 salariu lui.Ma incurca.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:43, 11 Aprilie 2025
Mergeți la Evidența persoanelor de care aparțineți și depuneți o cerere în acest sens:
„Proprietarul unui imobil poate sesiza, în scris, personalul serviciului public comunitar de evidență a persoanelor cu privire la faptul că o persoană fizică, ce are înscris în actul de identitate domiciliul sau reședința la adresa imobilului proprietatea sa, nu mai locuiește la această adresă.”

[ link extern ] /

Îi vor anula domiciliul.
Ultima modificare: Vineri, 4 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator
ARE CUNOSTINTE LA SECTIA 19 POLITIE.DACA NU I SE ANULEAZA DOMICILIUL AM DE PIERDUT.AM PENSIE 1814 SI NU POT FACE DOSAR PT.ACORDAREA UNUI AJUTOR DE URGENTA.ARE 3300 PENSIE+SALARIU2500.EU AM GARS.DIN 2001 SI EL A VENIT IN 2004.UNDE TREBUIE SA MA ADRESEZ
V-am spus unde: la Evidența Persoanelor.
Luați cu dvs. cartea de identitate și actul pe casă și spuneți ce vreți. Veți primi o cerere de completat și se rezolvă, nu contează pe cine cunoaște.
Ca idee, nu că ar conta: serviciul de Evidență aparține de primărie, nu de poliție.

Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule. În online e ca și cum ați țipa la noi și bănuiesc că nu asta vreți.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
Manuela Rășină, administrator
Am fost contactata de un politist.Am dat C.I.si a completat o declaratie.Fostul mi-a transmis ca dl.bouticar a luat legatura cu sectia 19 pol.si ca nu am nicio sansa sa ii anulez adresa mea.
Nu pot face nicio cerere.Voi pierde ca are pensie 3300 si salariu 2500.Eu am 1800 si am nevoie de ajutor.Atata timp cat are adresa la mine si valabila pana in 2070 ce pot face??Astept raspunsul Evidentei populatiei.

Alte discuții în legătură

Revocare luare in spatiu Stancu Raluca Stancu Raluca Buna ziua. In primul rand sper ca am postat unde trebuia ceea ce urmez sa scriu. In martie 2010 parintii mei l-au luat in spatiu pe cel ce trebuia sa imi ... (vezi toată discuția)
Chirias si proprietar - acord luare in spatiu Orieta Orieta Care este riscul la care este supus proprieterul unui imobil care ia in spatiu pe cineva cu forme legale si e de acord sa fie trecuta adresa de domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Anulare de domiciliu floryn_bzz floryn_bzz am facut buletin la cineva pe adresa mea si nu mai sta aici si tot vin prin posta documente cum pot sa l anulez (vezi toată discuția)