avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu am fost căsătoriți, ne-am separat, avem un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu am fost căsătoriți, ne-am separat, avem un copil. Comunicarea ...

Nu am fost căsătoriți, ne-am separat, avem un copil. Comunicarea e foarte dificilă cu mama copilului. Dorește să ne separe. O poate face legal? Ce drepturi de a vedea copilul am?
Cel mai recent răspuns: Utilizator 1290 , utilizator 16:50, 4 Aprilie 2025
Dacă nu va intelegeti amiabil puteți solicit in instanta stabilirea unui ,,program de.vizita."Depinde de vârstă minorului,dacă locuiți în aceeași localitate etc.Discutati cu un av pt a intelege exact ce puteti obține,care este practica instantelor în astfel de spete etc..
Mulțumesc
Trebuie sa formulați urgent cerere pentru acordarea unui program de vizita cu copilul, cât mai extins( adică și zile din timpul săptămânii, nu doar în weekend) pentru a nu interveni alienarea copilului.
Contactați un avocat sa va sprijine in acest demers.
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept vizita ContSters211619 ContSters211619 buna ziua, din punct de vedere legal este corect ca un copil de pana in 2 ani (este incredintat mamei in urma divortului),celalalt parinte are drept de ... (vezi toată discuția)
Drept vizita minori. un roman un roman Bine v-am gasit ! va rog sa-mi raspunda cineva abilitat la urmatoarea intrebare: Prin hotarare judecatoreasca am dreptul sa-mi iau fetita in varsta de 6 ani la ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor Daniela988 Daniela988 Am divorțat de curand împreună avem o fetiță de 2 ani si 4 luni . Tatăl ei a fost violent fizic cu mine cand aveam minora in brate, a fost violent si ... (vezi toată discuția)