Eu nu sunt împotriva sa avem custodie comună. Sunt de acord cu custodia comună și ca minora sa petreacă timp cu tatăl el. Eu am avut si ordin de protecție pe 6 luni si pentru mine și pentru minora si cu toate astea eu totusi ii dădeam minora sa o vada si sa petreacă timp cu ea chiar daca el continua cu amenințările si jignirile . Doar ca avocata mea nu mi a spus nimic de acest program de vizita pentru că dacă imi spunea nu eram de acord si cerea daca se putea sa ia minora doua weekend uri pe luna . Sunt de acord Să ia minora sa petreacă timp cu ea 2 weekend uri pe luna. Pentru ca doresc si eu 2 weekend uri in care sa ma pot duce cu minora undeva sau sa ies cu ea in parc ,la o prăjitură .
Liliana Gradinaru a scris:
Doamna, atitudinea din timpul procesului de fond v-a adus aici, la acest program. Cu cat incrancenarea unui parinte este mai mare, cu atat instantele protejeaza mai mult copilul de o eventuala alienare.
Va recomand sa contactati un alt avocat sau cu acelasi sa faceti o schimbare majora de strategie, sa va ganditi la copil, sa nu puneti problema ca s-ar putea intampla ceva rau in educatia copilului, cum ar fi sa nu vrea sa isi vada unul dintre parinti, ca nu e in favoarea dv.
In privinta amenintarilor, de asemenea, trebuie sa va dezvoltati o strategie pentru a avea liniste si a va simti in siguranta. Totusi, pentru a schimba ceva in apel e necesar ca instanta de apel sa vada ca ati inteles ceva din programul acordat de prima instanta si ca nu e risc sa va ganditi cumva ca nu va vrea copilul sa isi vada tatal sau ca va refuza... Ce gandeste copilul depinde de atitudinea dv., asa gandeste legea si instanta de judecata.
Va rog sa consultati eventual o alta parere, mai child friendly, mai orientata spre minor si sa incercati sa intelegeti de ce anume a fost o greseala sa cereti autoritate exercitata doar de dv., de ce asta nu ajuta copilul, de ce anume a venit acest program exagerat de extensiv. Daca intelegeti solutia din fond, va poate ajuta in apel.