avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuzuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuzuri

lucrez in vanzari. luna trecuta am lucrat dupa o noua grila de salarizare in functie de realizarea targetelor .la sfarsitul lunii am facut eu un calcul si mi se cuvenea o anumita suma. ok..luna urmatoare cand trebuia sa mi se dea lichidarea cu stupoare vad ca suma calculata de mine si precizez (e destul de simplu de calculat dupa o anumita grila si targete) s-a injumatatit. dau telefon si mi se spune ca a fost o grila experimentala si bugetul de salarii a fost depasit si de aceea sunt nevoiti sa recolereze salariile. e corect acest lucru?? precizez ca de la comunicarea cu grila de salarii si pana la lichidare (adik luna urmatoare) nu am primit o alta comunicare cu privire la sistemul de salarii...
sunt decis sa-i actionez in instanta ..ce ma sfatuiti ?? am urmat toti pasii...scrisoare recomandata cu confirmare de primire...incercarea de a aplana conflictul pe cale amiabila...
Cel mai recent răspuns: yoyo78 , utilizator 17:35, 7 Decembrie 2006
grila a fost stabilita prin CCM sau acordul partilor? s-a facut modificare in CIM?
Cum a fost facuta comunicarea?
lucrand in vanzari salariul este parte fixa + parte mobila . Partea fixa este cea trecuta in CIM ...iar comunicarea cu privire la grila de salarii se trimite mail...si banuiesc ca este cu acordul partilor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din salariu pentru neindeplinire target Alinov Alinov Buna ziua, sunt angajat la o mare firma de import piese auto, unde am un target de a receptiona bucata cu bucata, sau a scana in raft 2400 piese auto pe ... (vezi toată discuția)
Cim versus ccm NEW_GUEST NEW_GUEST Am incheiat contractul individual de munca la o data la care era in vigoare contractul colectiv de munca ce prevedea o anumita grila de salarizare. De ... (vezi toată discuția)
Penalizare pt nerealizare plan Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, se poate retine din salariu 33% reprezentand penalizare pt nerealizare plan(aceasta fiind comunicat verbal).Contractul de munca fiind pe perioada ... (vezi toată discuția)