lucrez in vanzari. luna trecuta am lucrat dupa o noua grila de salarizare in functie de realizarea targetelor .la sfarsitul lunii am facut eu un calcul si mi se cuvenea o anumita suma. ok..luna urmatoare cand trebuia sa mi se dea lichidarea cu stupoare vad ca suma calculata de mine si precizez (e destul de simplu de calculat dupa o anumita grila si targete) s-a injumatatit. dau telefon si mi se spune ca a fost o grila experimentala si bugetul de salarii a fost depasit si de aceea sunt nevoiti sa recolereze salariile. e corect acest lucru?? precizez ca de la comunicarea cu grila de salarii si pana la lichidare (adik luna urmatoare) nu am primit o alta comunicare cu privire la sistemul de salarii...
sunt decis sa-i actionez in instanta ..ce ma sfatuiti ?? am urmat toti pasii...scrisoare recomandata cu confirmare de primire...incercarea de a aplana conflictul pe cale amiabila...
lucrand in vanzari salariul este parte fixa + parte mobila . Partea fixa este cea trecuta in CIM ...iar comunicarea cu privire la grila de salarii se trimite mail...si banuiesc ca este cu acordul partilor..
Cim versus ccm
NEW_GUEST
Am incheiat contractul individual de munca la o data la care era in vigoare contractul colectiv de munca ce prevedea o anumita grila de salarizare. De ... (vezi toată discuția)