Buna ziua, as vrea si eu un sfat in legatura cu o problema pe care am patit-o acum cateva zile! M-au prins jandarmii p mine si inca 3 prieteni cu 0,5 grame de marijuana! Este o cantitate infima..dar jandarmii au facut p eroii si ne-au tinut toata noaptea punanadu-ne intrebari si purtandu-se ca si cand suntem cva infractori desi era prima abatere si nu am mai avut cazuri d genul! Intr-un final am recunoscut ca este a mea am si scris in declaratie chiar daca nu au gasit-o asupra mea ci p jos...iar dupa ne-au dus la DCCO unde domnul d acolo nu m-a crezut ca am primit-o din alt oras si m-a amenintat ca este d dosar penal si inchisoare daca nu dau ceva nume! Faza e ca nu am p cine sa dau deoarece eu nu am fost in oras in ultimul timp si nu am luat-o d acolo! Nu m-a tinut mult la DCCO si mi-a lasat numarul lui de telefon sa il sun daca vreau sa ii zic ceva...eu nu am c sa ii spun! Toata treaba a ramas in aer..si acum nu stiu c sa fac..c credeti ca se poate intampla la o cantitate asa mica? Eu nu ma ocup cu asa ceva deobicei..iar domnul d la DCCO a cam pus presiune p mine cu numarul lui de telefon si intrebarile si amenintarile de dosar penal! Un sfat va rog frumos! Multumesc