avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate richie19

Activitate richie19

Răspuns la discuția detinere canabis
Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua, as vrea si eu un sfat in legatura cu o problema pe care am patit-o acum cateva zile! M-au prins jandarmii p mine si inca 3 prieteni cu 0,5 grame de marijuana! Este o cantitate infima..dar jandarmii au facut p eroii si ne-au tinut toata noaptea punanadu-ne intrebari si purtandu-se ca si cand suntem cva infractori desi era prima abatere si nu am mai avut cazuri d genul! Intr-un final am recunoscut ca este a mea am si scris in declaratie chiar daca nu au gasit-o asupra mea ci p jos...iar dupa ne-au dus la DCCO unde domnul d acolo nu m-a crezut ca am primit-o din alt oras si m-a amenintat ca este d dosar penal si inchisoare daca nu dau ceva nume! Faza e ca nu am p cine sa dau deoarece eu nu am fost in oras in ultimul timp si nu am luat-o d acolo! Nu m-a tinut mult la DCCO si mi-a lasat numarul lui de telefon sa il sun daca vreau sa ii zic ceva...eu nu am c sa ii spun! Toata treaba a ramas in aer..si acum nu stiu c sa fac..c credeti ca se poate intampla la o cantitate asa mica? Eu nu ma ocup cu asa ceva deobicei..iar domnul d la DCCO a cam pus presiune p mine cu numarul lui de telefon si intrebarile si amenintarile de dosar penal! Un sfat va rog frumos! Multumesc