avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate fratica35

Activitate fratica35

Discuție Despre preaviz.
Am fost înștiințat de către angajator că sunt în preaviz 20 de zile lucrătoare deoarece firma renunță la transport și nu mai are nevoie de șoferi.Toate bune ,numai că angajatorul nu și-a plătit din ianuarie obligațiile salariale în țară și nici diurna din decembrie care e specificată într-un act adițional.A fost sesizat și ITM-ul care nu a schimbat cu nimic situația. Întrebarea mea este dacă după terminarea preavizului angajatorul este obligat să facă lichidarea și să-și onoreze obligațiile financiare sau singura variantă este acționarea lui în judecată. Acesta, nu neagă obligațiile de plată ,însă spune că nu are de unde. Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Răspuns la discuția pensie alimentara
puteti sa-mi dati un model de cerere care sa insoteasca aceste acte.va multumesc!
in urma divortului s-a stabilit o pensie pentru unicul copil de 25 la suta.intrebarea mea este ce acte trebuie sa depun la judecatorie pentru a reduce pensia deoarece m-am recasatorit si mai am un copil.daca se poate sa-mi spuneti ce acte si in cate exemplare.va multumesc
in urma divortului a trebuit sa platesc o pensie pentru singurul copil 25 %din venit.pana aici este corect.25%insemna 200 lei.m-am recasatorit si de un an am o fetita insa eu am continuat sa platesc pensia tot in val. de 200 lei,chiar daca de 5 luni nu mai am loc de munca.v-as ruga sa ma sfatuiti ce pot face ca si sa reduc pensia pentru ca acum am 2 copii si cum se calculeaza.sunt constient ca pentru un copil trebuiesc multe dar acum sunt doi si au aceleasi drepturi.va multumesc! astept un eventual raspuns.