avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

in urma divortului a trebuit sa platesc o pensie pentru singurul copil 25 %din venit.pana aici este corect.25%insemna 200 lei.m-am recasatorit si de un an am o fetita insa eu am continuat sa platesc pensia tot in val. de 200 lei,chiar daca de 5 luni nu mai am loc de munca.v-as ruga sa ma sfatuiti ce pot face ca si sa reduc pensia pentru ca acum am 2 copii si cum se calculeaza.sunt constient ca pentru un copil trebuiesc multe dar acum sunt doi si au aceleasi drepturi.va multumesc! astept un eventual raspuns.
Trebuie să depuneţi cerere pentru recalcularea cuantumului pensiei alimentare. Se depun la dosar certificatele de naştere ale celor 2 copii, iar cuantumul pensiei se va reduce. Dacă tatăl nu realizează venituri, pensia se va stabili in funcţie de venitul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere pensie alimentara vomirco vomirco am divortat in anul 2005,copilul a ramas la mama,platesc pensie alimentara 25%.in momentul de fata sint recasatorit si avem un bebe.pentru reducerea pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara bbobita72 bbobita72 Buna ziua. Mà numesc Alupoaie Vasilica si sunt impreuna cu sotul meu de aproape 8 ani.De 2 ani si 5 luni suntem casatoriti legitim.Avem impreuna 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cand tatal se afla in concediu de paternitate amaliamatei amaliamatei Tatal fiicei mele s-a recasatorit si se afla in concediu de paternitate pt copilul rezultat din aceasta casatorie.Fiicei mele nu i-a platit niciodata pensie ... (vezi toată discuția)