Domnule patrascu vrem sa va multumim in special pentru sfaturi, La calculul retroactiv al fratelui scria in felul urmator ,,, Subsemnaltul... din expertiza nr ,, facuta de domnul doctor si doamna doctor ... la momentul evenimentului putea aveea teoretic o concntartie alcoolica in crestere intre 0.75 si 0,85 ....Din declaratia de consum putea atinge o alcoolemie teoretica situata intre 0,25 si 0,35 ceea ce inseamna ca nu se colaboareaza cu prima proba recoltata ceea ce ,, credem ,, ca nu a fost declarat tot consumul de alcool iar recalcularea s-a facut pe baza probelor de sange avand in vedere factorul de difuzie,,,Deci nu sa facut pe baza declaratiei ,, recalcularea sa facut pe baza probelor de sange si deasemenea rezultatul a venit ,,si,, faforabil si nu ,,IN DUBIU,, CE PARERE AVETI??mULTUMESC
WOW aproape la fel ca la mine in probe
Ce parere ai ne da si noua scoatere? sau mergem la instanta , alte pareri ? Multumesc
eriqwe ce alcoolemie ai avut in probe si ct la recalculare?
Pai da se asteapta destul de mult din moment ce ajunge la parhet depinde de incarcarea procurorrilor cu dosare , si nu este un timp estimativ asteptam, si el la fel are dosarul ajuns de pe 5 iunie s-ar putea sa mai asteptam cateva luni S ucces
Multumesc o sa revin cu informati!!!
Donule patrascu intreb urmatoarea chestiune,, din punct de vedere legal daca expira termenul de 120 de zile de suspendare a dreptului de a conduce pentru contraventie, cum rezulta din valorile alcoolemiei sar putea interpreta ,,nevinovatia,, ca si infractiune si ar putea obtine dovada de circulatie din punct de vedere legal pana la finalizarea cercetarilor, pentru ca daca v-a sta un an sa ziceam fara permis si se dovedeste a fii contraventie cine ar aveea,de pierdut in cazul asta, credeti ca procurorul v-a elibera dovada de circulatie , pentru ca daca nu, ne gandeam sa mergem, pe prezumtia de nivinovatie sa dam in judecata pentru a obtine drept de circulatie, cum am mai spus pana la finalizarea dosarului , ce parere aveti sa asteptam decizia ????
Nota 10 pentru domnul patrascu...asa credeam si noi........o perioada de raspuns, ,,,,solutionare,,,,???Multumesc
Domnule cioan am vazut ca sunteti un expert, ,,eroare judiciara,, din ce punct de vedere,??ca ar purea fi condamnat nevinovat??sau ar putea primi contraventie vinovat?? Dumneasvoastra ce parere aveti?? Eu banuiesc ca se v-a merge maxim pe administeativ,,pentru ca mai stiu ca pentru o condamnare trebuiesc ca toate elementele infractiuni sa existe fara indoiala, iar aici lipseste lucrul esential,INFRATIUNEA, Gresesc??Multumesc
Catalin fiecare la randul nostru gresim si stii si tu cu sunt,,ale tineretii valurii,, suportam consecintele , ideea este in felul urmator , cum ai spus si tu bine ca nu s-au intamplat alte belele , sicer nu erea baut cum a vazut si politistul dar vorbele sale,,odata ce ai sufla nu se mai poate face nimic,, si esti la limita cred ca o sa scapi!! Acum vreau sa intreb ca am citit celelalte posturi cat ar dura o solutionare ?? pentru ca este dependent de permisul de conducere , a gresit si eu si el , dar asta este , Cat dureaza un raspuns din partea autoritatilor?? Multumesc de raspunsuri
Intrebare celor care ma vor ajuta si pe mine cu urmatoarea intrebare .Acum o luna si 3 saptamani , un echipaj al politiei rutiere la oprit pe fratele meu , eream impreuna cu el , veneam de la o onomastica, si cum consumasem bauturi alcoolice a avut o 0,42 in etilo... si la sange sub 0,80 ,Acum incepe faza interesanta sa cerut un calcul la care a venit mai mult intre 0.75si 0.85 Interesant este faptul ca in ultima perioada am vazut pe acest forum numai valori ca cele ale fratelui meu , ce consecinte ar putea trage ?? Ma doare sa il vad distrus ,multumesc frumos