avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate nelly72

Activitate nelly72

Răspuns la discuția servitute
Mama mea tocmai a fost chemata la politie unde i s-a spus ca trebuie sa dea portile jos ....politie are aceasta atributie?Mama nu a facut parte din procesul de servitute(bunicii mei sunt proprietarii) , iar reclamatia a fost facuta pe numele ei . Ce ar trebui sa facem in continuare?Ma poate ajuta cineva?
Răspuns la discuția servitute
Se poate anula dreptul de servitute sau dreptul de trecere in cazul cand sunt indeplinite simultan urmatoarele:
1) In momentul cand s-a constituit dreptul de servitute beneficiarii acestui drept nu aveau alta cale de acces la curtea lor; 2) Nu exista cota indiviza asupra drumului de servitute. Asupra drumului exista un singur prorietar si, evident, tot un singur platitor de impozite .

As dori sa-mi explice cineva pe intelesul meu al doilea punct.Multumesc!
Răspuns la discuția servitute
Nu s-a discutat problema unei alte cai de acces , deci am putea avea castig de cauza? Putem cere despagubiri ca a folosit curtea noastra el avand totusi o alta cale de acces?
Si mai intreb o data daca cineva imi poate recomanda un avocat foarte bun care ma poate ajuta in aceasta problema , in jud. Teleorman , Alexandria. Pot stramuta procesul la Bucuresti? Specific ca bunicul si bunica(proprietarii terenului) sunt bolnavi si nu pot merge la procese.(bunicul este paralizat in pat iar bunica are Alzheimer) .
Răspuns la discuția servitute
Ca sa inteleg mai bine trebuie sa-i lase libera portiunea de drum pe care a castigat-o.Asa este?Fara nici un obstacol! Si daca o persoana care nu are legatura cu procesul prin care s-a castigat aceasta servitute nu respecta hotararea judecatoreasca , ce poate pati?
Răspuns la discuția servitute
Multumesc pentru raspunsuri....stie cineva un avocat bun in Alexandria , judetul Teleorman?
Răspuns la discuția servitute
si cu portile?Le poat epune pentru a -si inchide proprietatea?
Discuție servitute
Vecinul bunicului meu a castigat drept de servitute . Intrebarea mea este daca bunicul isi poate pune o poarta pentru inchiderea proprietatii.(poarta care poate fi deschisa ).Si cum se poate anula servitutea avand in vedere ca vecinul poate iesi din curtea lui pe un alt drum?