avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

servitute

Vecinul bunicului meu a castigat drept de servitute . Intrebarea mea este daca bunicul isi poate pune o poarta pentru inchiderea proprietatii.(poarta care poate fi deschisa ).Si cum se poate anula servitutea avand in vedere ca vecinul poate iesi din curtea lui pe un alt drum?
Cel mai recent răspuns: nelly72 , utilizator 11:35, 19 Iulie 2012
actiune in instanta pentru anulare si dovedirea ca are alta cale care nu presupune cheltuieli prea oneroase pentru utilizare
si cu portile?Le poat epune pentru a -si inchide proprietatea?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspunsuri....stie cineva un avocat bun in Alexandria , judetul Teleorman?
Daca problema existentei unei alte cai de acces s-a ridicat deja in instanta atunci vor fi probleme in noua actiune. In privinta portii vedeti daca in sentinta nu este descrisa modalitatea de exercitare a servitutii situatie in care trebuiesc urmate cele dispuse.

Alte discuții în legătură

Drept servitute -pretentii cheltuieli imbunatatiri drum de servitute vio_747 vio_747 Am cumparat in anul 2005 un teren, in contractul de vanzare-cumparare fiind stipulat dreptul meu de servitute de trecere cu piciorul, auto si utilitati pe un ... (vezi toată discuția)
Este tulburare de posesie ?? adrian_mercan adrian_mercan Buna ziua. Locuiesc in mediu rural, unde am ca \"vecini \" o familie ce au drept de servitute a unui drum care trece prin proprietatea mea. Pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute c23mina c23mina am si eu o problema, ca sa am acces la proprietatea mea trebuie sa trec printr-o alta curte zis .Bunicii mei si strabunicii meu pe aici au circulat si de ... (vezi toată discuția)