adriantot a scris:
Am facut doua sublinieri in textul dumneavoastra unde ar trebui sa cautati o parte din explicatia nemultumirilor pe care le aveti.
......
Stimate domn, sunt de acord cu dumneavoastra pana la un punct. In continuare nu mi-ati explicat cum se poate, debransat ilegal sau nu, sa mi se factureze in continuare energie termica ca si cum caloriferele ar dudui de caldura de la ei. Apoi, mi se pare ca nu ati citit cu atentie posturile mele anterioare...eu sunt nou proprietar intr-un bloc care nu face parte din nici o asociatie de proprietari (apropos, si treaba asta e ilegala, dar nu a platit nimeni). Secundo: in bloc fiecare primeste factura separat la energie termica (direct de la furnizor), iar blocul are contor separat la intrare, prin urmare chiar nu mai am nici o legatura cu vreo asociatie (din pacate, iar eu nu pot schimba treaba asta singur). Terto: in bloc mai am 2 vecini debransati tot ilegal (doar ca pe vremea cand blocul era inca in asociatie) si ei platesc doar caldura degajata de tevile care trec prin apartament.
In astfel de conditii, tot mai sustineti ca numai eu ar trebui sa platesc facturile pe care regia nesimtita (eu tot ii consider diferiti si am motivele mele, iar aici chiar nu ma pot implica, decat sa le dau foc la toata banda asta de angajati pe pile si umflati salarial) mi le-ar putea emite, in conditiile in care eu nu mai consum energia furnizata de ei?
PS Daca facem un exercitiu de imaginatie, daca maine as rezilia contractul cu cei de la Electrica ptr furnizare en electrica, adica pur si simplu inlatur racordul de en electrica, tot ar mai trebui sa platesc en electrica neconsumata pe motiv ca nu e legal sa fac asta? Pot eventual sa primesc penalitati ptr ca nu am respectat termenul legal de anuntare a lor, sau eventual ca am pricinuit stricaciuni instalatiei lor de alimentare a blocului, dar nu si de energie electrica pe care nu am consumat-o.