avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate elena_nac

Activitate elena_nac

multumesc, chiar m-ati lamurit complet.
Multumesc.
Ideea este ca mi s-a dat o explicatie ca s-a schimbat viziunea companiei. In plus denumirea din contractul de munca este diferita fata de cea din organigrama, fiind si in alta limba. Nu am semnat niciodata o modificare a postului meu, nici macar o fisa de post nu am desi am 3 ani de lucru in aceasta firma. Mi s-a pastrat acelasi salar, dar postul meu e altul, are subordonare diferita si ca nivel, astfel incat pot fi amenintata inclusiv de o desfiintare de post. Cum ma sfatuiti sa procedez?
As dori sa stiu daca dupa revenirea din cic angajatorul este obligat sa imi dea acelasi post, mai ales daca el exista. In cazul meu, postul exista, insa ca denumire interna este un pic modificat , ca si titulatura in alta limba decat romana, insa ariile de responsabilitate sunt aceleasi ca ale jobului meu anterior cic. Dupa revenire eu am un post cu nume identic cu cel dinainte de CIC, insa complet diferit ca si continut si nivel de autoritate. Cum ar trebui sa procedez? am revenit cam de o luna si inca nu am primit un raspuns clar de ce persoana de pe locul meu este acolo...si eu nu.