citatia este pe numele parintilor mei( proprietarii apartamentului in care eu locuiesc de foarte multi ani) m-am exprimat gresit in primul mesaj in care nu am dat toate aceste detalii. Va multumesc ptr raspunsuri
va multumesc! da, s-a solicitat si plata cheltuielilor. problema e ca cei chemati in instanta sunt parintii mei, care sunt plecati si stabiliti in strainatate de f mult timp si nu se pot prezenta>
nu am primit nicio notificare din partea asociatiei. este doar citatia cu stampila judecatoriei sectorului in care locuiesc, cu chemare in instanta in octombrie. trebuie sa ma mai prezint, daca datoriile la intretinere au fost achitate?
Buna ziua, de curand am primit o citatie fiind chemata in instanta in proces cu Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc, in urma unor restante le intretinere. Intre timp am facut rost de suma pe care trebuie sa o achit. intrebarea mea este daca o sa achit aceasta suma pana la ata chemarii in instanta, trebuie sa ma mai prezint? trebuie sa platesc si cheltuielile de judecata?