In sfarsit cineva se intereseaza de astfel de probleme. Sunt din Bucuresti si ma confrunt cu aceeasi problema. Am abordat toate metodele conventionale, ca sa spun asa. Am vorbit cu vecinii proprietari, i-am rugat sa inchida caini, i-am rugat sa nu ii mai scoata la 5 dimineata pe strada, pentru ca toti ceilalti caini din curti intra in stare de alerta si se creeaza "stare de razboi" pe strada. Nimic din toate acestea nu a functionat. Ba dimpotriva, mi se cere sa ma mut, desi familia mea locuieste in zona respectiva din anii 50, iar actualii vecini sunt pe strada noastra de numai 8 ani. Amenzile de pana la 800 lei sunt nimic pentru acesti oameni. Au spus ca sunt dispusi sa plateasca si mai mult, dar ei tot vor lasa cainii liberi cand vor ei. Desi sunt proprietar de caini la randul meu (1 talie mica, 1 talie mare), din respect pentru alti vecini ai mei, eu am cainii inchisi in casa in fiecare noapte. Ma intreb de ce nu pto sa faca si restul la fel. De ce nu se aduce legislatia noastra in aceleasi conditii ca si legislatie din alte tari europene ?? Sunt tari in care proprietarii sunt obligati sa tina cainii in casa, indiferent de talia acestora, pentru tot timpul noptii. ca sa nu mai vorbim si de alte restrictii.