Buna ziua ,poate pare ciudat ce vreau sa va intreb,dar vreau sa stiu ce pot face pentru copii mei. Vreau sa fac un credit ipotecar pe 20 de ani,in momentul de fata am doi copii minori in varsta de 3 si 10 ani,daca fereasca dumnezeu se intampla ceva cu mine si sotia,cei doi copii au dreptul la pensie .Mentionez ca si eu si sotia avem in jur de 12 -14 ani vechime in munca,lucram cu contract de munca pe perioada nedeterminata ,unul din noi are minim pe economie adica 724 net iar celalalt 1.650.Valoarea creditului este in jur de 700 pe luna,vreau sa stiu daca ei au dreptul la pensie.Pentru ca stiu ca ei vor fi bine crescuti de mama mea(aici chiar nu i-mi fac griji)dar ma gandesc ca poate nu reuseste sa achite si creditul.Asa daca stiu ca mai ea si ceva de pe urma noastra stiu ca nu exista riscul sa piarda casa. Stiu ca pare ciudata intrebarea mea,dar trebuie sa ne gandim si la copii inainte de a lua o decizie.
Multumesc
Detin o casa in Ilfov / Afumati din 2009 la care nu am apucat sa-mi fac cadastrul si intabularea dupa ce am primit receptia. Cat ma costa in acest moment acest serviciu? Il pot face personal sau trebuie sa angajez pe cineva anume? ce documente imi trebuiesc?
Am nevoie acum de acest cadastru intrucat doresc sa solicit un credit ipotecar pentru a continua lucrarile de constructie la aceasta casa.
Va multumesc pentru timpul acordat si amabilitate.