Am incheiat contract de vanzare cumparare si am toate actele masinii. Am fost deja la RAR si totul a fost ok. Vanzatorul mi-a trimis si certificatul fiscal dar intradevar pe el nu apare si masina pe care am cumparat-o eu.
Am cumparat o masina de la un tip din mures, masina a fost adusa de el din germania si avea 2 randuri de numere rosii cand am luat-o eu, dupa ce am cumparat-o mi-a trimis certificat fiscal. Am fost cu el la primarie la mine la Cluj si imi spune de la primarie ca nu e bun certificatu pentru ca nu e trecuta pe el si masina pe care am cumparat-o.
Am vorbit cu omu si el imi spune ca pot sa o declar la primarie daca le spun sa o ia in evidenta cu data intrarii in tara si platesc eu cativa lei in plus la impozit.
Dupa aceea am fost iarasi la primarie si mi s-a spus ca nu se mai poate asa, ca asa a fost pana in 2010 iar acuma trebuie sa plateasca vanzatoru impozit pt perioada cat a detinut masina si sa imi dea alt certificat fiscal pe care sa fie si masina pe care am cumparat-o. Problema este ca omu nu mai raspunde acuma la telefon. Ce ar trebui sa fac sa reusesc sa rezolv cu inmatricularea cat mai repede?