avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... certificat fiscal de la vanzator pe care nu este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

certificat fiscal de la vanzator pe care nu este trecuta masina pe care am cumparat-o.

Buna,

Am cumparat o masina de la un tip din mures, masina a fost adusa de el din germania si avea 2 randuri de numere rosii cand am luat-o eu, dupa ce am cumparat-o mi-a trimis certificat fiscal. Am fost cu el la primarie la mine la Cluj si imi spune de la primarie ca nu e bun certificatu pentru ca nu e trecuta pe el si masina pe care am cumparat-o.
Am vorbit cu omu si el imi spune ca pot sa o declar la primarie daca le spun sa o ia in evidenta cu data intrarii in tara si platesc eu cativa lei in plus la impozit.
Dupa aceea am fost iarasi la primarie si mi s-a spus ca nu se mai poate asa, ca asa a fost pana in 2010 iar acuma trebuie sa plateasca vanzatoru impozit pt perioada cat a detinut masina si sa imi dea alt certificat fiscal pe care sa fie si masina pe care am cumparat-o. Problema este ca omu nu mai raspunde acuma la telefon. Ce ar trebui sa fac sa reusesc sa rezolv cu inmatricularea cat mai repede?
Cel mai recent răspuns: Flaviu5 , utilizator 12:11, 19 Iulie 2012
Din expunerea dvs rezulta ca vanzatorul,nu a trecut pe rolul sau fiscal autoturismul,astfel incat nu exista posibilitatea obtinerii unui certificat fiscal
Daca vanzatorul nu a depus certificat fiscal al autotutismului ce fel de documente de achizitie ati incheiat?
Daca detineti datele vanzatorului,trimiteti acestuia notificare prin care solicitati punerea la dispozitie a tuturor documentelor autoturismului
Daca vanzatorul nu da curs notificarii,promovati actiune in justitie
Am incheiat contract de vanzare cumparare si am toate actele masinii. Am fost deja la RAR si totul a fost ok. Vanzatorul mi-a trimis si certificatul fiscal dar intradevar pe el nu apare si masina pe care am cumparat-o eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare al3cksutz al3cksutz Am nevoie de un sfat, daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema. In urma cu aproximativ 2 luni am cumparat un autoturism, adus din strainatate, ... (vezi toată discuția)
Urgent!inmatriculare fara certificat fiscal adina2oo6 adina2oo6 am cumparat anul trecut in iunie o masina cu numere rosii iar intermediarul mi-a zis ca imi trimite certificatul fiscal.a trecut un an,am mers de 3 ori cu ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)