avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate d.eloredana

Activitate d.eloredana

Nu ma joc de-a procedura civila.
Calea de atac nu am intentat-o eu, ci paratul, cererea sa neavand legatura cu eroarea materiala, pe care, recitind dosarul iar si iar, singura, pentru ca am ales sa nu apelez la un avocat, am observat-o. Am inteles ca totul in drept "depinde", voiam sa stiu care este procedura si daca in practica este mai simplu "drumul" decat cel prezentat in cod.
Va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru promptitudine.
O zi buna!
Atunci cum ma sfatuiti sa procedez? in speta, eroarea materiala se gaseste in motivarea hotararii Tribunalului, prima instanta, in fapt seria si numarul unei chitantei sunt trecute gresit, necorespunzand cu cele de pe chitanta depusa la dosar. Vineri am primul termen in fata instantei de apel si nu stiu cum sa fac sa atrag atentia asupra acestei greseli. Va multumesc!
Aceasta cerere de indreptare a erorilor materiale se poate adresa instantei de apel, oral, la primul termen de infatisare? Va multumesc! o zi buna!
Buna seara! in situatia in care considerentele unei hotarari sunt contradictorii cu dispozitul aceleeasi hotarari, ce procedeu juridic am la dispozitie pentru a cere indreptarea acestei erori? Deasemeni, exista neconcordante intre seriile actelor depuse la dosar si cele trecute in motivarea instantei. Sper ca ma puteti ajuta, orice sfat este bine venit. Va multumesc!