avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate diana_vl

Activitate diana_vl

Buna ziua.Intre parintii mei exista posibilitatea aparitiei divortului(partea masculina-dictator cu fam).Ei au cumparat in rate un ap.cu 3 camere,intrand in posesia lui in tp-ul casatoriei(pe contractul de proprietate e trecut doar tata-nu stiu de ce nu apare si numele mamei).Mai am un frate care primise cu titlu de donatie din partea mamei si a fratelui ei un apartament de 2 camere,apartament pe care tatal meu l-a "gestionat"ca tutore in numele fratelui meu,ulterior tata a si vandut acest apartament(fratele era minor in aceea perioada si cand l-a dobandit ca donatie si cand i l-a vandut tatal in 1999).Cu banii luati de pe apartamentul fratelui, taicameo a renovat apartamentul de 3 camere in care locuiam noi familia ,fara a-i pune nici un ban de-o parte ,fara a-i da nimic fratelui meu.In cazul in care parintii ar divorta....si ar trebui sa faca partaj pt apart de 3 camere,fratele meu poate sa ceara bani sau dreptul de-a locui in ap, tinand cont ca i s-a vandut apartamenul primit ca donatie cat el a fost minor(acum are 24 de ani) si nu a avut nici un bebeficiu(banii luati pe el nu au fost folositi pt minor)?Ce se poate face?Va multumesc tuturor anticipat!