avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate ionascugheorghita

Activitate ionascugheorghita

Sotul meu a fost 2 ani seful unui serviciu dintr-o institutie de stat. In urma unei reorganizari s-a desfintat postul platit ramanad tot el cu coordonarea dar fara plata.
Dupa fix un an se infiinteza postul dar directorul numeste o alta persoana care nu face parte din compartimentul respectiv , sotul meu fiind anuntat ca incepand cu ziua urmatoare va trebui sa se prezinte la un alt loc de munca intr-un alt compartiment si sa semneze actul de luare la cunostinta si de mutare. Este acesta un abuz in conditiile in care sotul meu nu doreste sa se mute?
Mentionez ca salariul este acelasi.
Ce ne sfatuiti sa facem in continuare?
In decursul celor 2 ani ca sef si un an ca, coordonator nu a fost niciodata sanctionat sau avertizat (in momentul de fata a fost la director si i s-a comunicat ca nu este multumit de activitate si ca ar fi indicat sa acepte postul ca altfel il manaca astia de viu)
Astia fiind el si cei care au castigat alegerile (banuim pt ca tipul propus este printr-un partid aflat in prezent la putere).
P.S. Sotul meu poate demonstra cu acte semnate chiar de director ca activitatea nu este proasta si ca indicatorii pe care i-a avut de indeplinit i-a indeplinit.
Multumesc si astept raspunsurii cat mai urgent.

Lucrez la o companie de stat unde in contractul colectiv de munca sunt prevazute prime de pasti,craciun, ziua energeticianului (ex, tichete de masa).In perioada 28.iunie 2009-28 iunie 2011 am fost in concediu pentru cresterea copilului.In perioada respectiva Sindicatul a dat in judecata administratia pentru acele drepturi pt. anii 2008-2011 dar eu nu am fost trecuta pe lista pe motiv ca eram in concediul de crestere copil.Primesc acele bonusuri chiar daca am fost in concediul de crestere a copilului?
Trebiua sindicatul sa ma includa pe lista?
Ce ma sfatuiti sa fac in situatia data?