avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate Gonzales1006

Activitate Gonzales1006

Ok, va multumesc.
Va multumesc, in primul rind, pt interventile d-voastra. As dori sa nuantez, anume:
primele 2 decizii implica raspundere fata de angajator, dar si raspundere penala in caz de de evenimente nedorite. Pe mine ma deranjeaza raspunderea penala, deoarece nu fac practic fata la toate cele 3 functii, iar in primele 2 cazuri decizile se fac de altii fara sa fiu informat la tot pasul, practic nu reusesc sa urmaresc tot. De mentionat ca nici nu mai semnez nimic din ce tine de primele 2 decizii, dar in caz de evenimente neprevazute ajungi in situatii neplacute, indiferent daca ai semnat sau nu. Nu ma intereseaza majorare de salar, care credeti ca ar fi posibilitatea de a ma degreva de primele 2 sarcini sau cit de legal este sa emiti decizii peste decizii doar din nebunia de a reduce costurile cu angajatii?
Nu exista acordul meu pentru primele 2 functii. Am incercat sa vorbesc, dar se taraganeaza, in aceste vremuri nu prea se inghesuie nimeni sa-si asume responsabilitati.
Alta solutie nu exista?
Va multumesc,
Va multumesc. Care sint solutile de a ma degreva de primele 2 sarcini (atribuite printr-o decizie, fara sa se tina cont daca vreau sau nu respectivele functii si fara a fi acceptate prin semnatura mea).
Multumesc,

Buna ziua,

Daca ma puteti ajuta cu urmatoarele. In momentul de fata am 3 decizii, dupa cum urmeaza:
1. Decizie pe functia responsabil SSM, in cadrul deciziei se face o descriere a atributilor - nesemnata de catre mine;
2. Decizie pe functia responsabil productie beton, in cadrul deciziei se face o descriere a atributilor - nesemnata de catre mine;
3. Decizie pe functia director tehnic, decizie semnata de catre mine- fara fisa postului.
Deasemenea, in contractul individual de munca s-a efectuat modificarea functiei in director tehnic.
Doresc sa stiu in ce masura raspund si pot fi sanctionat pentru eventualele neregularitati ce pot aparea in domeniile pentru care am decizie.

Va multumesc,