avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii/lipsa fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii/lipsa fisa postului


Buna ziua,

Daca ma puteti ajuta cu urmatoarele. In momentul de fata am 3 decizii, dupa cum urmeaza:
1. Decizie pe functia responsabil SSM, in cadrul deciziei se face o descriere a atributilor - nesemnata de catre mine;
2. Decizie pe functia responsabil productie beton, in cadrul deciziei se face o descriere a atributilor - nesemnata de catre mine;
3. Decizie pe functia director tehnic, decizie semnata de catre mine- fara fisa postului.
Deasemenea, in contractul individual de munca s-a efectuat modificarea functiei in director tehnic.
Doresc sa stiu in ce masura raspund si pot fi sanctionat pentru eventualele neregularitati ce pot aparea in domeniile pentru care am decizie.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gonzales1006 , utilizator 18:20, 23 Iulie 2012
In cuprinsul deciziei nu este obligatoriu sa se mentioneze si atributiile noile functii .. acestea sunt mentionate in fisa psotului care poate fi o anexa la decizia de numire in functie...

Se poate angaja raspunderea juridica a dvs in domeniile pentru care aveti decizie.
Va multumesc. Care sint solutile de a ma degreva de primele 2 sarcini (atribuite printr-o decizie, fara sa se tina cont daca vreau sau nu respectivele functii si fara a fi acceptate prin semnatura mea).
Multumesc,
Singura solutie este emiterea unei decizii de revocare a celor doua decizii .. in acest sens, puteti vorbi cu angajatorul dvs ..

In principal, modificarea functiei se face cu acordul partilor ... in situatia dvs este vorba despre un cumul de functii, ceea ce presupune si acordul dvs in acest sens.
Nu exista acordul meu pentru primele 2 functii. Am incercat sa vorbesc, dar se taraganeaza, in aceste vremuri nu prea se inghesuie nimeni sa-si asume responsabilitati.
Alta solutie nu exista?
Va multumesc,
1. Daca nu ati semnat de primirea deciziilor respective inseamna ca nu ati luat la cunostinta de ele si nu puteti fi tras la raspundere pentru neindeplinirea atributiilor respective.

2. Dar avand in vedere ca ati discutat cu angajatorul despre deciziile respective se poate presupune ca ati luat la cunostinta.

3. Ar fi bine, daca angajatorul isi mentine deciziile respective, sa discutati sa mai primiti si ceva la salariu si pentru aceste functii cumulate cu cea de baza.

Alte discuții în legătură

Cumul de functii cor. buna ziua, sunt director tehnic (cod cor 112024). odata cu numirea ... andrei64 andrei64 Buna ziua, Sunt director tehnic (cod cor 112024). Odata cu numirea in functie mi.au fost atribuite si urmatoarele: responsabil supraveghere lucrari instalatii ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat Daniela ȘULEA Daniela ȘULEA Bună ziua, As dori sa stiu daca sunt angajată pe functia de responsabil de mediu, pot avea in fisa postului consemnat ca activitati suplimentare și ssm? ... (vezi toată discuția)
Numire reprezentant al lucratorilor in domeniul ssm nimarai nimarai Va rog sa imi trimiteti si mie un model de decizie pentru numirea reprezentantului lucratorilor si daca se poate cum trebuie facuta desemnarea de catre ... (vezi toată discuția)