avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate csaby2013

Activitate csaby2013

Discuție fara incredere
buna dimineata as avea niste intrebari
lucrez la un magazin alimentar care sa descis in 8 august dar eu din 31 iulie deja lucrej la aranjarea marfi pe raft mi sa facut contract de munca dar nu stiu daca sunt angajat doarece nu am facut inca analize deci pot sa fiu angajat fara analize?
daca acuma as vrea sa demisionez ar trebui sa scriu preaviz ?
la desciderea magazinului am facut inventar si ieri am semnat un acord ca daca la urmatorul inventar lipsete ceva vom plati toti angajati cat poate sa ne traga dintrun salar de 710 ron lunar si ne poate trage la raspundere conform legi daca cineva stie legea respectiva sami scri va rog magazinul nici in ziua de azi nu are autorizatie se poate fara?
va multumesc si va astept comentariile wekend placut
Buna dinmineata
Am si eu o intrebare aseara in comuna cristesti mures pe un drum public din comuna ma oprit politia rurala eram cu bicicleta aveam lumini dar nu aveam vesa conform codului rutier este obligatoriu de acea ma amendat cu o amenda in valoare de 210 ron in 48 ore dupa 420 findca nu aveam vesta
acum o saptamana un prieten pe ecelas strada a fost oprit de acelas agent si amendat cu 70 adica 140 daca nu pateste in 48 ore el era cu motoicleta marca piagio si a fost amendat pentru ca nu avea vesta si casca in plus agentul care a constatat fapta privin nerespectarea codului rutier pe drumurile publice din romania nu a cerut un act cartea de identificare si inmatriculare , atestat , asigurare deci acte care cand opreste politia este obligatorie .
aseara cand zic la agentul de politie ca sasceva nu se poate celalat a fost amendat cu 70 ron pt ca nu avea casca , vesta si in plus era pe un vehicul si eu cu o bicicleta si iau 210 cum se poata pai nu am vrut sa fiu asa cu el pai fratilor se poate asa ceva
antrebarea mea este ce se poate face ceva sa nu platesc amenda pot depune vreo contestatie si daca da unde
va multumes