avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fara incredere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fara incredere

buna dimineata as avea niste intrebari
lucrez la un magazin alimentar care sa descis in 8 august dar eu din 31 iulie deja lucrej la aranjarea marfi pe raft mi sa facut contract de munca dar nu stiu daca sunt angajat doarece nu am facut inca analize deci pot sa fiu angajat fara analize?
daca acuma as vrea sa demisionez ar trebui sa scriu preaviz ?
la desciderea magazinului am facut inventar si ieri am semnat un acord ca daca la urmatorul inventar lipsete ceva vom plati toti angajati cat poate sa ne traga dintrun salar de 710 ron lunar si ne poate trage la raspundere conform legi daca cineva stie legea respectiva sami scri va rog magazinul nici in ziua de azi nu are autorizatie se poate fara?
va multumesc si va astept comentariile wekend placut
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:53, 17 August 2012
1. Din nefericire inca mai exista societati care angajaeaza personal fara efectuarea analizelor de medicina muncii.
2. In contract este trecuta o perioada de proba. In aceasta perioada de proba dvs / angajatorul poate solicita incetarea contractului in orice moment fara nici o explicatie.
3. Gestiunea fiind comuna, atunci platesc toti. Trebuie foarte mare atentie pentru se pot strecura diverse greseli nu neaparat voite. Ar trebui ca si voi in magazin sa tineti un inventar zilnic sa stiti cam aveti sau nu, ce gasiti / ce nu, etc.
4. Faptul ca magazinul are sau nu autorizatie este treaba patronului nu a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Antonia29 Antonia29 Buna, am o problema si nu stiu cum sa ies din ea. Am lucrat la un magazin de incaltaminte dar ulterior mi-am dat demisia.Ideea este ca s-a gasit o lipsa in ... (vezi toată discuția)
Mutarea pe un alt post din cauza ca sunt insarcinata; inventar cu nereguli marysa marysa Buna ziua! Lucrez la o firma din 11 noiembrie 2009 pe postul de secretara. Inca de la inceput am fost intrebata daca sunt insarcinata si raspunsul era nu. ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)