avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate rosuvictoria

Activitate rosuvictoria

Răspuns la discuția pensie de invaliditate gradul III
multumesc mult pentru raspuns
si as mai avea o intrebare
sotul meu a iesit la pensie cum spuneam mai sus pentru ca depasise 274 de zile concediu medical cele 274 de zile le avea pentru ca a avut un accident de munca in 2011 si apoi s-a reintors la serviciu dar dupa 2 luni si jumatate de lucru a avut un accident rutier cu vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului, sotul meu fiind victima. in urma acestui accident nu i s-a mai dat concediu medical pentru ca depasea cele 274 de zile si l-au scos la pensie cu gradul III de invaliditate.
dosarul va ajunge in instata. sotul meu ar putea sa-i ceara un fel de pensie alimentara de la el?
multumesc.
Răspuns la discuția pensie de invaliditate gradul III
barbat 29 09 1976
buna seara
as vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri
cum s-ar calcula o pensie de invaliditate de gradul III, daca o persoana are ca varsta 35 de ani, 11 ani si 10 luni vechime?
multumesc
au trecut cele 180 de zile si cele 90 cum ar fi normal
dar acum ca a avut alt accident i-a mai dat 43de zile
si avea doar cam 2 luni si jumatate lucrate intre aceste concedii medicale
ar trebui sa dea banii inapoi angajatorului pentru cele 43 de zile de concediu medical?
buna ziua
as vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri.
sotul meu pe data de 01 august 2011 a suferit un accident de munca si a beneficiat de 274 de zile de concediu medical in ultimele 365 de zile.
pe data de 30 aprilie 2012 a reinceput serviciul si a primit decizia de compensatie a atingerii integritatii
iar pe data de 07 iulie 2012 a mai suferit un accident rutier
pana la data de astazi a primit 43 de zile de concediu medical
mai poate prelungi concediul medical?
va multumesc!
va multumim mult pentru sfaturi
va rog sa ne ajutati multumim
trebuie sa fim contactati de soferul implicat?
ar trebui sa ne despagubeasca el sau firma de asigurari rca?
aveti idee la cat ar ajunge o despagubire de genul acesta?
soferul a fost identificat si audiat acum 3 zile
buna ziua
in urma cu 2 saptamani fiind impreuna cu sotul meu ,el a fost acrosat de pe acostament de un autovehicul.In urma accidentului soferul a fugit de la locul accidentului si a fost identificat abia dupa 2 saptamani.
Tot in urma accidentului sotul meu a suferit rani grave la membrul superior stang avand ca urmari internarea si interventie chirurgicala si in urma discutiilor cu medicul nu se stie daca se va recupera 100 %, posibil sa ramana cu handicap (miscari limitate ale bratului).
Pana in prezent nu am fost contactati de persoana vinovata.
Va rugam sa ne indrumati in procedurile ce urmeaza sa le aplicam privind despagubirea daunelor materiale si morale.
Deocamdata a avut 15 zile internare si 21 de zile concediu medical, inca nu stim cate zile va mai avea pentru recuperare.
Asteptam raspunsul d - voastra si va multumim anticipat.