avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Admiral

Activitate Admiral

Răspuns la discuția Taxa de prima inmatriculare
Dar ce stimate Domn , eu le-am platit tot "o parte" ? Eu vreau totul - dar sa nu ma pomenesc ca nemultumitului i se i-a darul :D
Apropo ! Doresc sa infiintez Asociatia Fostilor Tineri Fraieri Care Au Ocupat CeCe-ul UTeCe-ul si sau ales cu parful dupa toba. Suntei dispus sa concepeti un statut ?
:thumbup:
Multumesc mult Domnule - deja am trimis solicitare scris societatilor de leasing pentru imputernicire. Daca nu o rezolv mai am o singura varianta , sa-l iau pe Tariceanu si gasca lui si sa le #-o:hammer::training:
Pe de o parte aveti dreptate dar totusi eu am platit taxele de prima inmatriculare si eu pierd banii , nu societatile de leasing. Totusi aceste societati de leasing ma pot imputernici sa-i reprezinta socieyayea (Utilizatorul ) sa-si recupereze taxele ?
Multumesc
Va multumesc foarte mult pentru amabilitate si pentru promtitudine. Totusi ma mai gandesc daca am sa apelez la un avocat. Cu aceeasi prietenie va salut cu stima Ionescu Dan Lucretiu !
In primul rand doresc sa va multumesc ptr raspuns . In al doilea rand doresc sa mai stiu daca este musai sa apelez la un avocat, ptr ca am intrebat la baroul din Oltenita si nimeni nu stie sa formuleze cererea ca nu stiu temeiul legal ( art.90 par.1 din Tratatul CE - asta este ce mi-ati spus dvs.) .
Sa inteleg ca pasii de urmat sunt :
1. Un aviz din partea societatilor de leasing care au inmatriculat masinile ca sunt de acord ca eu ca si utilizator sa solicit recuperarea taxei;
2. O cerere la organul fiscal ( eu / societatea din Oltenita am platit taxa la societatile de leasing care sunt cu sediul in Bucuresti si ele au replatit-o la Finante dar nu stiu unde Bucuresti sau ? )
3. Si mai departe ?

Multumesc foarte mult !
Buna ziua !
Sunt administratorul unei societati comerciale si am achizitionat in leasing 4 autoturisme noi ptr care am platit societatilor de leasing taxa de prima inmatriculare.
Mentionez ca 3 masini sunt de la o societate de leasing si 1 de la alta societate.
Doresc sa incerc sa-mi recuperez taxa platita acestor societati care la randul lor au replatit-o statului .
Va rog sa-mi spuneti pas cu pas ce am de facut - eventual exact in baza care-i legi , art etc pot da statul in judecata.
Va multumesc anticipat .
Cu deosebita stima si respect
Dan Ionescu
admiral.oltenita@gmail.com
0.722.226.049