avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate lucika

Activitate lucika

De cate zile de concediu medical beneficiaza mama pentru copilul bolnav?Certificatul medical se elibereaza de medicul de familie sau de medicul pediatru?
Discuție donatie
As dori sa relatez o speta :
Doi soti sunt casatoriti din anul 1999 si locuiesc impreuna cu parintii sotului in locuinta cu 4 camere proprietate personala a parintilor.In anul 2005 parintii convin la donatie in numele fiului.
fiul mai are un frate. Este necesar consimtamintul fratelui in cazul donatiei? daca da, donatia mai este valabila?Poate fratele sa atace donatia (la momentul donatiei era casatorit si locuia impreuna cu sotia si copilul sau intr-o garsoniera proprietate personala)?
Multumesc,
Lucia
vreau si eu un sfat.

In perioada 1 ianuarie 2005-13 octombrie 2006 am fost in concediu de inngrijire copil pina la varsta de 2 ani. In perioada 16 octombrie -27 octombrie am figurat, dupa reluarea activitatii, in concediu medical. Vreau sa stiu care se considera baza de calcul pentru acest concediu medical. Exista o baza de calcul -salariu minim pe economie? De cand? de ce nu sa considera baza indemnizatia pentru crestere copil pe care o ridicam de la ministerul solidaritatii si protectiei sociale?
vreau si eu un sfat.

In perioada 1 ianuarie 2005-13 octombrie 2006 am fost in concediu de inngrijire copil pina la varsta de 2 ani. In perioada 16 octombrie -27 octombrie am figurat, dupa reluarea activitatii, in concediu medical. Vreau sa stiu care se considera baza de calcul pentru acest concediu medical. Exista o baza de calcul -salariu minim pe economie? De cand? de ce nu sa considera baza indemnizatia pentru crestere copil pe care o ridicam de la ministerul solidaritatii si protectiei sociale?
vreau si eu un sfat.