avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate salomieanca

Activitate salomieanca

Răspuns la discuția dezbatere mostenire
Daca avem dreptul la apartament se poate deschide suucesiunea si in cat timp se poate intra in posesia bunului(din cota ce ne revine)
multumesc!
Răspuns la discuția dezbatere mostenire
Dar nu stiu daca apartamentul din romania la cumparat impreuna cu tatal meu, sau il avea mama mea vitreaga inainte de a se casatori cu tatal meu.
Buna ziua!Tatal meu s-a recasatorit acum 25 de ani,iar din a doua casatorie a rezultat 1 baiat.Anul trecut a decedat si nu era divortat de mama mea vitrega,desi traia singur in ungaria de 10 ani.In ungaria avea o casa,iar in romania un apartament(nu stiu daca era bun dobandit impreuna sau era al mamei vitrege).Intrebarea mea este:Noi copii din prima casatorie,avem dreptul la proprietatea din Romania(apartament),sau numai la cea din Ungaria?Specific ca nu s-a deschis succesiune pe proprietatea din Romania.
multumesc!
daca ai fost 1- 2 luni in concediu fara plata,dupa care ai aflat ca esti gravida si nu ai sa ai 12 luni lucrate(pana la nastere)mai beneficiezi de indemnizatie creste copil?
va multumesc
Buna ziua!Am un baietel de 9 luni,care pe data de 21.10.2012 implineste un an si as dori sa ma intorc la munca in data de 01.10.2012(inca alaptez).In acest caz as dori sa stiu,daca beneficiez de program de 6 ore .
Va multumesc si astept un raspuns!:-:)