avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate ybor

Activitate ybor

Răspuns la discuția dreptul la somaj
multumesc pt raspuns dupa cat timp dupa ce s-a inchis cm pot sa imi depun actele pt somaj??
cum pot sa il actionez in judecata ??astazi am aflat ca mi-a inchis si cartea de munca fara ca eu sa stiu...este posibil acest lucru??trebuie sa astept sa faca control cei de la itm sau pot sa il dau in judecata eu ??
multumesc pt raspuns.....am facut o sesizare la itm ...dureaza putin au zis si dupa care am fost sa verific cartea de munca la casa de pensi si am cartea platita pana in luna mai si pe luna mai mi-a platit doar pt 2 ore pe zi nu 8 cum sunt prevazute in contract ..:(((mi-a modificat angajatorul contractul de munca fara sa ma instiinteze ..sunt angajata di data de 07.01.2012 la aceasta firma inseamna ca nu beneficiez de somaj????mai am o intrebare :am decis sa il dau in judecata ma pot angaja in alta parte??
buna!!am o problema acum o luna mi s-a aprobat concediu de odihna pt perioada 16.07 2012-27.07.2012 ca sa fiu instiintata ca am fost in preaviz fara ca eu sa il semnez din data 30.06.2012 .angajatorul refura sa imi plateasca concediu si sa ma bage in preaviz din 30.07.2012 pe motiv ca firma nu are bani.mentionez ca se muta in alta parte ce trebuie sa fac in cazul acesta??????????